Sunday, December 03, 2023

Article Index

Гема Пласт - ЦТС е модерна компанија која произведува платични црева и фитинзи направени од полиетилен (ПЕ), полипропилен (ПП) и поливинил хлорид (ПВЦ), според европските стандарди. Посебно се истакнува со изведбата на комплетни ситеми - проектирање, производство, транспорт и монтажа на цевоводниот систем. Стандардите на Гема Пласт - ЦТС ги задоволуваат највисоките стандарди за квалитет на цевководните системи за вода и канализација и заштита на животната средина...

Прочитај повеќe

Партнери